LAD MIG HJÆLPE DIG - SÅ DU KAN LEVE DIT BEDSTE LIV

Jeg tror på, at vi som mennesker kan så meget mere, end vi selv går og tror.

At vores krop, sjæl og sind skal samarbejde, før vi kan leve vores bedste liv.

Derfor finder jeg den holistiske tilgang helt naturlig, og jeg kigger på det hele menneske – hele dig, når du er til behandling hos mig. For det hele hænger sammen. En lænd, der gør ondt, kan selvfølgelig være pga. for meget tid ved skrivebordet, men det kan også være fordi, du går og bekymrer dig om din økonomi. Følelser sætter sig i kroppen, og kroppen vil larme, hvis du ikke har fokus på det, der fylder i dit liv.

Jeg er uddannet lærer og har i mange år arbejdet på en folkeskole. Jeg elsker ny viden, og tog en coachuddannelse hos Sofia Manning for at opgradere mine elevsamtaler. Det gav mig blod på tanden, og ønsket om at arbejde med det hele menneske – ikke ”bare” tankerne er kommet til efterhånden, og viste mig vejen til uddannelsen som holistisk energiterapeut hos Katrine Birk. Kombinationen er – for mig, genial.

I 2020 åbnede jeg min lille klinik, hvor min fornemmeste opgave er at hjælpe dig til at leve det liv, du er her for, og som giver mening for dig.

Det er vigtigt for mig, at mine behandlinger er jordnære, nærværende og rolige. En behandling er aldrig ens – heller ikke fra gang til gang. For de bliver tilpasset til det, du har brug for – og sommetider er det ikke altid det, vi går og tror.

Jeg er gift med Morten og vi har 2 drenge på 7 og 10 år.